luni, 1 septembrie 2008

Never had the right shoes...


Am un suflet desculţ şi ghebos. Am un suflet nici bărbat nici femeie...Şi-mi spune în fiecare zi că alfabetul nu începe cu a, b, c doar pentru că alţii vor asta. Îmi spune că dacă ai coborî acolo înăuntru şi l-ai cunoaşte n-ai mai iubi materialul. Îmi spune că aşteaptă mereu pentru că îi place răbdarea. Plânge pentru că altfel n-ar mai fi suflet.

Nu vreau să mă conformez. Nu vreau să simt după reţete. Lumea mea e cum vreau eu să fie şi nu-mi pasă dacă-s naivă sau nebună pentru că "naiv" sau "nebun" nu există pentru mine.

Nu am avut niciodată papuci frumoşi. Nu am niciodată papuci potriviţi ţinutei pe care o port.Pot să spun depre papucii mei că sunt mari şi că mă încalţă. Câteodată m-au ros sau m-au bătut...Câteodată îmi ies din picioare. Câteodată mă împiedic din pricina lor şi mi se spune că sunt " ameţită". Dar "ameţit" nu există pentru mine la fel cum nu există nici "naiv" nici "nebun".

Tot ce aş vrea să faci tu...e să ajungi până la sufletul meu să-i încălzeşti picioarele, căci îi e frig şi mi-e dor de tine...

Niciun comentariu: